رویاهای آویزون
 
نويسندگان
لینک دوستان
پيوندهای روزانه


 

من کارم یه جوریه که همش باید برم جلسه. یه روز که جلسه ندارم احساس میکنم بیکارم. امروز هم جلسه نداشتم.استراحت کردم.  

امروز مسیو توی شرکتشون از کتابرانه دعوت کرده بود نمایشگاه بزنند. صبح ساعت 10:30 با اتوبوس رفتم شرکت مسیو. اتوبوس اون ساعت خیلی خوبه. اصلا شلوغ نیست. آدم راحت میشینه و توی مقصد راحت پیاده میشه.

توی اتوبوس آدم هی ملت رو نگاه میکنه میره توی فکر. مثلا یه خانمی سوار شده چادر و مقنعه و مانتوش کهنه کهنه. ساعت 10:30 قیافه خسته. معلومه که کارش سخت و زیاده. احتمالا به دلیل فقر، سو‌تغذیه هم داره. سه چهار تا بطری روغن هم توی یه کیسه دستشه معلومه از یه تعاونی ای چیزی خریده. بنده خدا معلومه که فقیره. اونوقت یه بچه ناز تپل خوشگل هم توی بغلش خوابیده. آخه چرا بچه‌دار میشی؟ البته که همه بچه‌ها نباید مثل شاهزاده‌ها زندگی کنند ولی یه حداقلی رو که باید داشته باشند. وقتی نمیتونی پول غذا و لباسش رو بدی معلومه خبری از آموزش درست حسابی و کتاب و تفریح و ورزش هم نیست.

چه میدونم لابد اون زنهایی هم که ماشین آْخرین مدل سوار میشن و صبح تا غروب مشغول خرید و آرایشگاه رفتن هستند من رو که میبینند میگن خوب کاری میکنه بچه‌دار نمیشه. این چه زندگیه؟ همش سر کار میره اونم با تاکسی!

حالا کتابرانه چیه؟‌یه خانم و آقا هستند که توی ماشینشون کتاب و سی‌دی میفروشند. خیلی باحال بود. منم چهار تا کتاب خریدم. بعد هم برگشتم شرکت.

عصر هم که کلاس.

 

جاتون خالی دیروز یه عالمه اسپاگتی درست کردم. یه عالمه خوردم. باز هم یه عالمه مونده بود. شام هم اسپاگتی خوردم.

طرز تهیه اسپاگتی:

من دوست دارم پر مایه باشه. برای همین کلی سویا رو خیس میکنم. این سویاهای توی بقالی رو دوست ندارم. از یه مغازه که مال انجمن گیاهخوارانه سویا میخرم.

خلاصه سویا آبزده رو با یه پیاز میریزم توی مولینکس و خرد و خاکشیرش میکنم. بعد با یه کم روغن روی گاز تفت میدم. وقتی پخت قارچ میریزم توش میذارم بپزه. وقتی آبش رفت. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، رب، شکر، سرکه، نعنا، یه کم آب میریزم توش میزارم بپزه و خوشرنگ بشه. بعد یه کنسرو نخود‌سبز هم که جوشوندم خالی میکنم توش.

توی یه قابلمه هم آب جوش میارم. توش روغن و نمک میریزم و اسپاگتی رو آبکش میکنم. من ماکارونی دراز معمولی یا فتوچینی دوست دارم.

بعد از آبکش اینا رو قاطی میکنم. اسپاگتی شما آماده است.

موقع سرو دوست دارم دور بشقاب گوجه‌فرنگی بذارم. روی اسپاگتی هم روغن زیتون و سس گوجه میریزم.

به به بفرمایید نوش جان

 

[ ۱۳٩۱/۱۱/۱۸ ] [ ٩:٥٩ ‎ق.ظ ] [ سوسن سوسن ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

....
موضوعات وب
 
صفحات دیگر
امکانات وب