رویاهای آویزون
 
نويسندگان
لینک دوستان
پيوندهای روزانه

اگه مثل من وقت آشپزی یا حس و حالش رو ندارید میتونید یه غذای معمولی رو خاص بپزید.

مثلا عدسی!

مواد لازم:

یک پیاز متوسط

دو لیوان عدس

نصف لیوان شیر

یک تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری آرد

گالینا بلانکا

لیمو ترش یه نصفه

نمک فلفل زرد چوبه

پیاز رو خیلی ریز خورد کنید با روغن و زردچوبه بریزید توی یه قابلمه. بزارید روی گاز. در حالیکه داره سرخ میشه عدسها رو بریزید توی یه سینی و پاک کنید. بعد بشورید و به پیازداغ اضافه کنید. روش آب بریزید تا سطح عدسها رو بپوشونه. روی حرارت ملایم بزارید بپزه. یه دونه تخم مرغ رو هم جدا بزارید آبپز بشه. میتونید توی این فاصله برید به کارهای دیگه تون برسید. عدس زود میپزه ولی آب زیاد میگیره. برای همین یه ربع یه بار کمی آب بهش اضافه کنید و یه هم بزنید.

بعد که عدس پخت یک قاشق آرد گندم رو توی یه لیوان آب قاطی کنید و این سوسپانسیون رو به عدس اضافه کنید. یه نصف قاشق چایخوری نمک هم بریزید تا مزه نمک به خورد عدسها بره. تخم مرغ رو پوست بکنید و توی عدس رنده کنید. نصف لیوان شیر رو هم اضافه کنید. حالا بزارید یه نیم ساعتی قل قل کنه و جا بیافته.

بعد پودر گالینا بلانکا  رو بهش اضافه کنید. نصفه لیمو ترش رو هم توش بچکونید. بزارید یه ده دقیقه بپزه و غلیظ بشه.

عدسی شما آماده است.

اون نصف لیوان شیر و یه دونه تخم مرغ و نصفه لیمو توی اون همه عدس تاثیر زیادی نمیزاره فقط اثرش اینه که هر کی این عدسی رو بخوره میگه به به این چرا با همه عدسیهایی که خوردم فرق داره.

من خودم دوست دارم عدسی یه عالم زیره و فلفل و کشک و روغن زیتون داشته باشه اگه دوست دارید میتونید زیره رو همون اولش بریزی که با عدسها بپزه. بقیه اش رو هم آخرش اضافه کنید.

[ ۱۳٩٠/۸/٢۸ ] [ ٦:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سوسن سوسن ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

....
موضوعات وب
 
صفحات دیگر
امکانات وب