رویاهای آویزون
 
نويسندگان
لینک دوستان
پيوندهای روزانه

برای اینکه سالتون سبز و خرم باشه و رشته کار دستتون بیاد:

حبوبات یعنی لوبیا چیتی، عدس کمی لوبیا قرمز و نخود را از شب میگذاریم خیس بخورد.

بعد همه حبوبات غیر از عدس را میگذاریم بپزد. نیمپز که شد عدس را اضافه میکنیم. حسابی که پختند. سبزی آش را اضافه میکنیم. در قابلمه را باز بگذارید. چون اگر بسته باشد  رنگ سبزی تیره میشود. وقتی سبزی هم پخت رشته را اضافه کنید با یک لیوان آب سرد. هم بزنید تا جوش بیاید. دوباره یک لیوان آب سرد و همزدن. این کار را سه بار تکرار کنید. این کار برای این است که رشته ها به هم نچسبد و یا خرد نشود. آش جا افتاده رویش کمی آب باید باشد. رشته ها که پخت. میتوانید آش را در ظرف بکشید و رویش را با کشک جوشیده و نعنا داغ و پیاز داغ و در صورتی که دوست دارید سیر داغ تزیین کنید.

مود لازم برای تهیه آش رشته اصولا هیچ اندازه ای ندارد. بعضی با سبزی فراوان دوست دارند. بعضی با رشته فراوان بعضی با لوبیای زیاد و...

نوش جان

 

[ ۱۳۸٩/۱٢/٢٩ ] [ ٧:٠٢ ‎ب.ظ ] [ سوسن سوسن ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

....
موضوعات وب
 
صفحات دیگر
امکانات وب