رویاهای آویزون
 
نويسندگان
لینک دوستان
پيوندهای روزانه

بعد از اینکه خبر غیر استاندارد بودن کالباس و سوسیسها اعلام شد، من دیگه نخریدم. تا اینکه چند روز پیش به دلیل هوس کردن کالباس اون رو توی خانه تهیه کردم.

به شما هم توصیه میکنم امتحان کنید. خوشمزه شد.

 

طرز تهیه کالباس در خانه:

گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو  (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
سیر : 3 حبه- من به جاش یه قاشق مرباخوری پودر سیر ریختم. به نظر خودم خوب بود. ولی مسیو گفت زیاده.
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : نصف قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس

)من میخک و زنجبیل و جوز نریختم. به جای همش نعناع ریختم. البته دارچین و هل به همین اندازه ریختم.
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری

نمک: نصف قاشق مرباخوری کافیه ولی اگه شور دوست دارید بیشتر بریزید.


طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه برش می زنیم .

خیلی خوشمزه و سالم

نوش جان

 

البته قیافه اش به صاف و صوفی کالباس اماده نمیشه ولی مهم مزه اشه.


[ ۱۳۸٩/۱۱/۱۱ ] [ ۱:٢۱ ‎ب.ظ ] [ سوسن سوسن ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

....
موضوعات وب
 
صفحات دیگر
امکانات وب