رویاهای آویزون
 
نويسندگان
لینک دوستان
پيوندهای روزانه

اگه میخواهید ازسوپهای آماده توی بقالیها استفاده بهینه کنید میتونید از این روش استفاده کنید

مواد مورد نیاز:

یک بسته سوپ جو و گوجه فرنگی الیت

یک مشت عدس

یک گوجه

یک قاشق رب

یکی دو تا دونه قارچ

یک پیاز

یک لیوان شیر

پنیر پراتوی کاله

 

اول پیاز رو خیلی خیلی ریز خورد کنید در حد رنده. بذارید با روغن سرخ بشه. بعد گوجه‌فرنگی رو ریز کنید بریزید روی پیاز داغ تا بپزه و له بشه بعد هم قارچ رو ریز ریز کنید و اضافه کنید تا آبش گرفته بشه. حالا عدس و رب رو بریزید روی گوجه و پیاز و قارچ با یه لیوان آب بپزه و نرم بشه.

بعد سوپ آماده رو با سه لیوان آب و یک لیوان شیر قاطی کنید و بریزید روی بقیه سوپ که تا حالا پختید. هم بزنید تا جوها هم بپزه. یه کم هم آبلیمو و فلفل سیاه و فلفل قرمز بریزید آخرش موقع سرو کردن میتونید پنیر پراتو رو به شکل مکعبهای ریز خورد کردید بریزید توی سوپ. پنیر توی سوپ نجوشه ها. همش آب میشه.

این کار رو بکنید اونوقت میبیند که مهمونها غذای اصلی رو  ول کردند و همش سوپ میخورند!

[ ۱۳٩٢/٦/٢۳ ] [ ٩:٤٢ ‎ب.ظ ] [ سوسن سوسن ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

....
موضوعات وب
 
صفحات دیگر
امکانات وب